Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Kazalı sınıftaki meseleyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak kucakin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Tasavvur olarak başkalık göstermekle birlikte partner özellikleri, dayanıklı ve dayanıklı bünyeda olmalarıdır. Standart iç kapılara oranla farklı bir kullanım ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz azca yeğleme edilmesinin sebebi insanoğluın inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut muvazene kaybı gibi şeyler evetşayabilmeleridir.

Birokkalı şirket ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve birey emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Yangın kabilinden müstacel durumlarda içeriden yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel sıfır bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Genel amacı insanoğluın binayı beis görmeden vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri alan allıkır.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı karınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine ket olan acil Yangın Çıkış Kapısı hava kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı cemi ordu olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Strüktürların bir parçbeyı şeklinde evetğundan doğruca şekilde monte edilmeli ve kızgın şekillerde olmamalıdır.

Yangın bapları çoğu kez merdiven manasızlukları, koridorlar ve potansiyel olarak yerıcı maddeler yahut ekipman çitndıran odalar arasındaki nazik alanlara monte edilmektedir.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi tavır anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya mevsuk birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin sağlamlıklı çalışması ve bapyı mazi kapatması gerekir.

Sadece kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page